Modele de ii populare

MODELE de PE finirons și costumele populare românești sunt MODELE străvechi Care simbolizează soarele, Luna și Alte zeități ale unor astre sau ALE Naturii. Modelul are totuși PE mijloc “la nasturii care nu sunt”, un semn străvechi: “Linia unduioasă”, Dar și Acela e reprezentat cu ponctulețe PE El, puse Absolut aiurée. În plus “Linia unduioasă” sont “floricele” deasupra şi dedesubt, dovadă a unui kitsch penibil. Despre restul floricelor şi un “modelelor” nici n-sont des să mai vorbim. Țăranul Român NU COSEA orice tâmpenie PE IE, ci doar Simboluri și MODELE fondamentaux transmise DIN generație în generație. Modelul are unele simboluri care nu sunt străvechi (cele “pătrățoase” DIN stânga sus), Celelalte fiind foarte Vechi. Modelul are unele simboluri care nu sunt așa Vechi cum ar fi “pătrățele Negre Pline exagérer” Care totuși sunt distribuer pe structura unor MODELE străvechi. Modelele prezentate mai sus nu cred ca sunt kitch-URI ci reprezinta situatia sufleteasca DIN prezent. Simbolistica MISTICA complexa DIN trecut nu-si sont locul in prezent. EA este TM PE suferinta perpétua si Trairi mistice ALE Acelor vremuri. Degeaba le folosesti acum daca nu le traiesti.

Si credeti-ma ca nimeni nu doreste sa se intoarca la vremurile Acelor SIMBOLURI. Este identique cu suvenirele ieftine ce se, au Pérou si Egipt, copii ALE vremurilor CIND se sacrificau oameni zeilor. Modelul are unele simboluri altérer reprezentând un fel de “Frunze Negre Pline având o formă neregulată”. Modelul e 100% format autentique în INTEGRALITATE DIN simboluri străvechi, toate originale. Observați numărul străvechi de 8 puncte Negre PE diagonalele modelului Multumim Frumos. Am gasit si eu MODELE, Sper sa nu gresesc: ce cauta o Coloana a infinitului intre coltii Lupului si coarnele berbecului? Oriunde Găsiți floricele, trandafiri, căsuțe, etc… sau orice Alte simboluri care nu înseamnă nimic, să știți că nu avem de-a face cu o IE care să preia un modèle Vechi ci cu un kitsch PE IE, PE costumele populare, PE țesăturile populare sunt cusute şi țesute doar semn şi simboluri fondement entale vechi de milenii. Asistăm la un FENOMEN de revigorare a tradițiilor românești. DIN păcate procesul a căzut în mercantilism, analfabetisme și kitsch observați cele Două MODELE anti-simetrice Dar asemănătoare DIN cele 4 colțuri ALE “rombului” (care nu e “un ROMB”), precum și cele 8 semn (marcate cu semn alternative) de pe fiecare latură a le rombului. S-au pierdut multe de-a lungul timpului……

Eu VAD o similaritate intre modelele de PE II si limba pe care o vorbim………. ambele Contin simboluri, simboluri care ne Protejeaza, in masura in care le folosim…….. Ne putem intoarce la ELE? Ce inseamna un INTOARCE? Cred ca inseamna A RASUCI….. AR TREBUI SA SE RETIPAREASCA MAI MULTE CARTI CU MODELE STRAVECHI.AM INCEPUT SA COASEM DIN NOU II TARANESTI, DAR FARA MODELE AUTENTICE, FACEM SI NOI CUM NE DUCE MINTEA. AR FI PACAT SI DE MUNCA NOASTRA. AS DORI SA CUMPAR CARTI CU MODELE, DAR NU AM DE UNDE ACUM. SPER SA GASESC CEVA CAND MERG À TARA. RESPECTELE MELE. Un articol foarte bun! Interesant este faptul că, atunci Când l-am vazut prima Data, in Prima parte a lui mai Era o Poza cu Naomi semn si numele Lor in engleză.

Acum insă nu mai gasesc ACEA poză! Pacat!! Mi-a Atras atentia deoarece am găsit PE o IIe doua DIN ACELE Semne, exact asa cum erau acolo, “Lumina” si “viata”, Care se repetau intr-un Sir Lung PE piept si PE mâneci.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.